Har cyklat med S till Uni och til Rosengårdscentret idag. Hade ju aldrig varit där innan i måndags , och nu 2 ggr på 4 dagar, vad händer liksom? Besökte i alla fall Bolia, vilken affär :) fick både cappucino, chokladbit och fick kikat på fina möbler mm. Kom hem och gjorde ännu ett expriment med rödbetor, blev väldigt gott och fint! Använde ett recept jag provat inna med spenat men bytte ut med rödbeta bara. Kommer defenitivt göras igen.
Kom precis hem från yogan, det va sååå bra idag. Hade en superduktig manlig vikarie - som man svettades, härligt! Nu har jag dunsat ner i soffan. Imorgon blir det EKKO undervisning på sjukhuset inför praktiken, ska skanna mitt eget hjärta, kul!! Och sen bär de av till Kph och yoga festivalen med F :) 
 
 
Med hemmagjord pesto, citron, sallad och getost.
 
 
 
 
 
lunch, rödbeta, sommar, uni, utflyckt, vänner, yoga,
Dagens tidsfördriv blev picknick i Munke Mose och nypressad jucie på Nelles. 3 maskiner tvätt på de, lite förnuftigt skulle ju också göras ;) 
 
 
 
 
Godmorgon! 
Vaknade upp till strålande sol, kanske får lite mera sommar trots allt :) Startade dagen med bl.a en rödbetssmoothie, har fått rödbetor från mina föräldrars trädgårdsland så nu testas de grejer. Fick inspiration härifrån och improviserade lite, blev väldigt gott i alla fall. 
 
Igår var jag med i ett forskningsförsök och blev utsatt för en benmärgsbiposi, hade förväntat mig att de skulle gjort jätte ont, men lyckligt överaskad blev jag! det var bara lite obehagligt, tur att de finns bedövning. De va inte lika kul igårkväll när den började släppa och jag gick omkring som en gammal tant :P 
Hjälpte väll lite att sitta och titta på disneydags med bl.a bumbibjörnanrna med S, fyller jag verkligen 26 nästa vecka? :P man blir aldrig för gammal för disney ;) 
 
 
 
bär, forskning, frukost, hallon, rödbeta, smoothie,