Idag: Rolig praktik på ortopedkirurgen och inspirerande föredrag på kulturmasikninen med Robert Rolfsted och Thomas Rex. 
 
Nu: Totaldöd i soffan med en kopp yogi te, hade behövt massage av min skuldror. 
 
Mer detaljerat: Började dagen med föreläsning på akuten och därefter begav jag mig till operation där jag skulle vara med och titta idag. Första operationen var en knäalloplasik/ någon skulle få et nytt knä. En liten stund in i operationen så kände assistenten att han va på väg att svimma och fick därför gå ut, och det var ju till min fördel ;) Så fick jag assistera resten av operationen, kul! :D Fick dessutom ett "tur att vi hade dig", "glimmrende" av kirurgen och "godt gået" av operationssjuksköterskan efter, det gjorde min dag! Resten av dagen va väll inte lika spännande, men fick lägga bedövning på en kvinna som trillat och hadde ett stort jack i huvudet. 
 
Och ikväll följdes jag och S till ett spännande föredrag om personlig utv./ledarskap, väldigt intressant och inspirerande, hade inte sagt nej till att få en av dem som coach. ;) 
 
Imorgon väntar ännu en operationsdag, blir spännande att se vad som sker! 
 
 
 
 
 
 
 
inspiration, operation, ortoped, praktik, svendborg,
Efter ett tungt benpass landade bovetepannkakor med hallon-chiasylt + tillbehör i magen, MUMS! 
 
 
 
 
 
 
 
 
banan, bovete, chia, hallon, lunch, pannkakor,
Så var praktiken slut på denna avdelningen, skönt! Lyckades dessutom avsluta den på bästa sätt. Dagen bjöd på en primärjournal på en inlagt patient som jag fick göra utan så mycket guidning eftersom forvakten försvann till akuten i 2 timmar och lämnade mig där med patienten, EKG'et och sa att de bara var att ringa om de var något, hjälpe ju dock ej då han inte svarade :P
 
Under tiden så hjälpte jag några Falkreddere som kom in med en patient och undrade vad det betydde at de stod OBS deltatak och WPW på EKG'et de kom in med. Nice när man kan lära två stora, starka män som kör ambulance något , självförtroende booster liksom :) Min forvagt kom iaf tillbaka väldigt mycket senare och vi skulle genomgå min journal som jag dikterade in och precis blev klarskriven av sekreteraren. Tänkte att nu kommer han totalt ändra på allt, MEN allt han sa va - perfekt! Och jag tänke what?! inte en enda kommentar? Tydligen inte och jag hoppade hem väldigt nöjd och glad! 
 
 
 
hjärtmedicinsk, ouh, praktik,