Välbehövlig paus från målingen i badboden idag. Det blev lite bananglass gjort på 1 fryst banan, ca 1 msk kakao, lite mandelmjölk och en klick jordnötssmör, toppat med kakaonibs, underbart! 
 
 
 
Vi renoverar mina föräldrars badbod just nu, kommer bli superfint! Jag målade innuti idag, vitt x2. Det är så härligt där ute, hoppas på att ha lite födelsedagsfriande där innan jag åker till DK igen :) 
 
 
 
I måndags, efter en månad i Norge utan styrketräning tänkte jag börja på ett obemannat gym nära mamma och pappa tills jag kommer tillbaka till Odense och mitt eget gym igen. MEN när jag kom dit under de 4 h som de skulle vara bemannat så hade de semester?! Blev aningen irriterad och bestämde mig för att testa Ida Wargs veckoutmaning, har tänkt göra de så många gånger men har inte funnits plats för det också, men nu passade de ju perfekt. Och vilken träningsvärk jag fick i måndags! herregud... Idag körde jag andra gången, Leo bestämde sig för att ligga bredvid och kika på, han undrade nog vad jag höll på med :P Så om ni vill ha en utmaning och träna när ni har tröttnat på att ligga i solen, testa! Jag använde mig av 2 tegelstenar i en plastpåse som vikt, fungerade utmärkt ;) Efteråt blev det lite yoga och huvudstående :) 
 
 
 
 
 

 
badbod, leo, renovering, sommar, träna,
...böcker. Aldrig har jag läst så många böcker på en sommar och de har bara gått ca 5 veckor, är inne på min sjunde bok nu... De har avnjutits i solen, i soffan, tåget, flyget, jobbet :P , bryggan - överallt och jag har faktiskt gillat det, det hade man inte kunnat tro när jag va 5 år och vägrade läsa en bok :P 
Favoriterna hitills är Alkymisten och En kvinnas hjärta :) 
 
 
 
 
 
böcker, sommar,